Vuosikymmenten kokemuksella kautta Etelä-Suomen

Rakennusautomaation urakointi-, huolto- ja ylläpitopalvelut Espoosta

Yritys

Rakennusautomaatio

Ota yhteyttä

Rakennusautomaation urakointi-, huolto- ja ylläpitotyöt ovat erikoisosaamistamme.

TJK-Automation Oy

Tarjoamme vuosikymmenten ammattilaisuuteen perustuvaa kumppanuutta uudisrakentamiseen ja korjauskohteisiin, joissa automaation on täytettävä energiatehokkaan, viihtyisän, turvallisen sekä sujuvasti toimivan talotekniikan kriteerit. 

Meidän kokemukseemme yhteensä yli 100 vuoden ajalta voit luottaa, takuulla levollisin mielin. Edustamme laadukkaita Trend-, Ouman- ja Fidelix- järjestelmätuotteita. Asiakkaitamme ovat muun muassa huoltoyhtiöt, LVI- ja talotekniikkaurakoitsijat, isännöitsijätoimistot ja rakennusliikkeet.

Jo monet tahot ovat tilanneet palveluitamme Espoon, Helsingin, Vantaan, Lohjan, Järvenpään ja muun pk-seudun alueella. Kerromme mielellämme lisää, millaisia projekteja missäkin olemme tehneet. Olemme käytettävissä kautta Etelä-Suomen!

Ota yhteyttä ›

Älykkäiden, tämän päivän rakennusten asiantuntija

Sitä rakennusautomaation ammattilainen on. Kiinteistöt, olivat ne sitten asumisen, vapaa-ajan tai työkäytössä, ovat tätä nykyä entistä enemmän täynnä älykkäitä laitteita lämmityksestä valaistukseen ja ilmanvaihtoon, jotka pelaavat automatiikan turvin. 

Meidän palvelumme mukautuvat kunkin rakennuksen ja sen käyttäjien tarpeisiin, oli kyseessä sitten aivan uuden kohteen rakennusautomaation urakointi tai jo nykyisen ylläpito. Ota yhteyttä, niin jutellaan siitä, millaiselle palvelulle juuri Sinun kohteessasi olisi tarvetta.

Ota yhteyttä ›

Pikayhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita